• Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp

Kijk hier voor Ons assortiment

FAQ

Hieronder vindt u meest gestelde vragen. Onder elke vraag vindt u het antwoord. Mocht uw vraag hier niet voorkomen neem dan contact met onze specialisten op.

Vragen:

Hoe lever ik mijn logo aan? 
Wat is full colour? 
Wat zijn instelkosten? 
Wat is de levertijd? 
Hoe vindt verzending plaats? 
Wat zijn de verzendkosten? 
Wat zijn kleine orderkosten? 
Kan ik een sample of monster bestellen? 
Kan ik data op de sticks zetten? 

Hoe lever ik mijn logo aan?

Graag ontvangen wij uw logo in een vectorbestand, meestal voldoet een .EPS, .AI (Adobe Illustrator) of .PDF bestand. Hierdoor kunnen wij uw logo zo scherp mogelijk drukken. Bij full color mag het ook een .jpg, .tiff of .psd bestand zijn met een resolutie van minimaal 300 dpi op het werkelijke drukformaat. Mocht u niet over de genoemde bestanden beschikken, neem dan gerust contact op met onze verkoopspecialisten. Meestal kunnen wij geheel kosteloos voor u het logo in het juiste formaat zetten. U kunt ons bellen op 0318-559271 of mailen dennis@promocompany.nl

Wat is full colour?

Bij full colour worden 4 basis kleuren gebruikt (CMYK). Deze druktechniek wordt gebruikt bij afbeeldingen in kleur.

Wat zijn instelkosten?

De kosten die gemaakt worden bij het instellen van de drukmachines en de daarbij behorende drukplaten of zeefdrukramen. De vanafprijzen op de website zijn exclusief instelkosten.

Wat is de levertijd?

Na ontvangst van de goedkeuring op de digitale proef is -afhankelijk van het product- de levertijd 1 tot 2 weken. Bij spoedorders is kunt u dit in overleg met onze verkoopspecialisten exact plannen.

Hoe vindt verzending plaats?

De levering vindt plaats op het opgegeven bezorgadres. Leveringen vinden bij voorkeur plaats op een adres waar iemand tijdens kantooruren aanwezig is. Daarnaast kunnen wij bij spoedorders of afwijkende afspraken bezorgen met onze eigen bezorgdienst en zijn wij niet afhankelijk van de gebruikelijke routes van transporteurs.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij leveren uw bestelling franco ( dus gratis ) op één adres in Nederland of België

Wat zijn kleine orderkosten?

Bij orders met een orderwaarde van minder dan € 500,- excl. BTW brengen wij voor de handeling € 15,00 in rekening.

Kan ik een sample of monster bestellen?

Het is mogelijk om een sample of monster te bestellen. De kosten hiervoor zijn de prijs van het product, verzendkosten en handeling. Bij het afsluiten van de order zullen wij de kosten van het sample of monster verrekenen. Daarnaast is het mogelijk bij grote orders met een eigen ontwerp een real sample of monster aan te vragen. De kosten hiervoor zullen wij in onderling overleg met u vaststellen.

Kan ik data op de sticks zetten? 

Wij kunnen voor u data op de sticks installeren. De kosten hiervoor zullen wij in de offerte vermelden. Vaak is dit gratis afhankelijk van de grootte van het bestand